reede, 21. märts 2014

St. Patrick's, märts, kevad

Esmaspäeval oli siis üks suurimaid pidustusi Iirimaal - St. Patrick's Day.
Kiirelt töö kohta öeldes, hehh, ega ikka ei tulnud küll midagi seoses sellega juurde. Eks lihtsal peab vaatama, kas ja mis tuleb, muidu võtan selles osas rahulikult. Mõtlesin, et võtan veits boheemlaslikult ning ei põe enam nii väga. Üldiselt on ju kõik hästi, magamisase on, süüa ka saab ning kui koju tahan tulla, siis lennupileti raha ka olemas. Elu on ju lill :)

Enne suurt pidupäeva oli Triinil võimlemises võistlused.



Paddy päeval oli elu eriti hea, käisin paraadil, käisime söömas ning kella 2st kuni õhtuni istusime pubis :)
Ülivahva oli!!
Triini osales ka paraadil oma võimlemisrühmaga.





Pärast tegime Liisaga pilti :)

 Amelia-Sulo-Liisa




Üks pubipilt Ed'iga, hästi sõbralik ja armas Poola neiu :) Nende pere juures käisin üks õhtu õhtusöögil, kus klaasist veinist sai 5 pudelit ja õhtu oli ülimegavinge :)

Aeg muudkui jookseb ning kätte on jõudnud üks jällegi tähtis päev.

Palju õnne sünnipäevaks, kallis Vanaisa! Minu kallis ja armas päiksekiir, kes suutis särada mitte ainult mulle vaid nii nii paljudele korraga. Maailma kõige rõõmsam ning heatahtlikum inimene. Kõik head sõnad käivad tema kohta ülivõrdes, sest ta tõesti seda kõike oli. Ikka veel tundub, et ta on telefonikõne või tunni sõidutee kaugusel.. Üpris tihti tahaks kumbagi nendest võimalustest kasutada.. Eile vaatasin saadet, kus tuli jutuks pereliikme kaotus ning öeldi, et aastapärast on kõik ununenud ja elu läheb edasi. Ei unune midagi.. Ikka mõtled iga päev ning jah, kuigi elu läheb edasi, siis ikkagi ehmatab see, et ei ole võimalust enam minna külla või helistada.. Siiski, olen õnnelik, et mul on vähemasti olnud selline vanaisa! :)

Lõvaski järv.

Ilusat kevadet!
A

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar