esmaspäev, 7. aprill 2014

Aprill-aprill

Peaaegu juba ongi käes aprilli keskpaik, aeg läheb ikka uskumatult kiiresti.. Oleks siis nii ajaga, nagu Horace Slughorni liivakellal - kui seltskond ja vestlus on head, voolab liiv aeglaselt.

Viimasel ajal jookseb aga elu nii kiirelt. Nüüd mõtlesin siis natuke jälle endast märku anda. Tööl käin nagu ikka nädalavahetustel. Eile juhtus ime - boss teatas mulle juba eile, mis kell järgmine nädal tööle minema pean. Varem sain mõnikord 1 h etteteatamist... 
Hetkel veel ootan ühest teisest kohast kõnet, et ehk saan minna proovima ning siis ehk ka töö väljavahetatud.



Triini käib ühes kunstiringis ja nii hästi on õppind joonistama, siuke tunne, et läheks ise ka õppima :)


Iirimaal tähistatakse emadepäeva juba märtsis. Triini tegi sellise armsa kaardi :) Päris selline kommertspäev on siin, kõik käivad väljas söömas ning kord aastas tuleb ka meelde, kui hea, et ikka ema on. Üle-eelmine neljapäev vaatasin siis pisikese nunnu Hannah' järgi. Mängisime kukut, tegime kukerpalle ja joonistasime. Ülivahva plika :)




Sain endale vinksid lillepapud :)
 Ja ükspäev vaatasin, et ohhooo Eva-Lottal on pilt Iirimaal üles pandud ning võtsin taga ühendust ja siiiis läksime tegime üks pidu :D Ülivahva oli, eriti kui saad eesti neiuga välja minna, kahekesi ainukesena tantsupõrandal olla, samas kui iirlased vahivad meid nagu kergelt tobud. Samas ei julgend keegi tantsupõrandale tulla, ju siis tantsisime väga hullumoodi. Vähemasti sai välja end tantsitud üle pikaaja :) Ning veel üliheas seltskonnas ;)


Eile käisin veel ühe toreda iiri neiuga väljas :) 

Jean on Hannah' tädi :) 

Paar päeva on ilm jälle soojem olnud. Meil oli ka jälle talve jahedust tunda, kui Eestis lumi maha tuli. Loodetavasti nüüd jääb ilm heaks :) Eile õnnestus mul ka trepist üles kukkuda, natuke teeb hüppeliiges valu, aga vast pole hullu. Täna lähme õhtul siis uut trenni proovima : TRX. Ülikoormav trenn pidi olema, aga vast on mõnsa :) Jooksmisega läheb ka suhteliselt hästi. Eelmine nädal jooksin 2x 8,7 km. See nädal tahaks ikka 3x jooksmas käia. Suvi ju lähedal.

Aga olksti, järgmise kirjutamiseni!
Seniks pai-pai!
A

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar